onsdag 6 februari 2008

Szallyh goes banana

Det har varit tröstlösa koppelövningar där Szallyh ständig vunnit genom att sabba övningen med att bita i kopplet, rulla runt på vägen och hänga i sträckt koppel. Men nu har vi köpt ett koppel med bitovänlig kedja. Nu går det lite bättre. I morse var det två stiliga rådjur som korsade vägen framför oss och störde koppelgången. Men i morgon ger jag mig inte....



Sen bar det av till Kalmar på husse träning. Efter en timme i buren i bilen är det kul att komma ut och springa. Kalmarsundsparken passade bra denna regniga dag. Kajorna fick det tufft med en vild Pumi, som hade härligt spring i det våta gräset. En vattenpöl var betyligt djupare än vad Szallyh någonsin träffat på, så hon blev rätt blöt.

Vi träffade ett gäng med en Bernersenner, Schnauzer och en Labrador, hälsade lite fint och gick vidare. På återvägen kom schnauzern springande och Szally fick en springkompis. Bernersennern kom lunkande efter och Szallyh fick panik och bara sprang med schnauzern i hälarna och skrek, helt onåbar. När han blev inkallad kom Szallyh fram och nosade så glatt på den fruktansvärde som inget hänt.










Inga kommentarer: