torsdag 28 februari 2008

Borta bra men hemma bäst

Efter alla upplevelser blir man ganska trött. Här demonstreras en ny variant på framstupa sidoläge..bakstupa sovläge.

Hemma efter Hasselaturen. Szallyh hade verkligen kul med snön. Bästa upplevelsen nog väl när hon kom på att man kunde åka på rygg ner för en snödriva. Den långa bilresan gick riktigt bra. Vi övernattade i Järna på hemresan. Där finns det roliga saker för en hund… får.. höns och islandshästar. Det blev stora vallundsspringet på gräsmattan för att kompensera stillaliggandet i bilen.
Fåren är ju särskilt spännande.
Väl hemma var vi tillbaka i samma lunk.

Lördagens valpkurs gick som vanligt sådär.. att gå fint i koppel med så mycket hundar runt sig är otroligt svårt. Uppgifterna att stanna, hoppa eller bli inkallad med störning är däremot är inga problem för Szallyh. Hon fick dessutom tillfälle att visa sin nya konst….att kasta boll. Hon slungade till allas förvåning upp bollen på katedern ..två gånger. Lite tråkigt med en liten ettrig Cairnterrier som hetsar upp sig i den fria leken så att den nästan blir slagsmål med Szallyh.
Hon har fått sina ny fullvuxna tänder..så nu har hon nått att visa upp för sin "lekkompis"
Vi har gjort några promenader vid Kleva. Där finns stora ängar att springa på och hästabollar som inte husse är så förtjust i att man nafsar i.
Idag har vi tröttat ut en gammal Golden genom att ”valla” honom på ängen.
Hemläxan att vinka

Inga kommentarer: