onsdag 7 maj 2008

Ännu en solig dag

Solen värmer och göken gal, sommaren är verkligen på gång. Doris har lite synpunkter på mathållningen och tycker det är orättvist att Szallyh får en större portion än hon så det gäller att se upp vid utfodringen så det inte blir gnabb. Sen blir det morgonpromenad i det fina vädret. Vi mötte Smilla på ängen Artur stannar halvvägs och Angus är klokt nog bunden under Szallys löptid.

Förmiddagen fördrivs genom att vandra runt och ligga på olika ställen på tomten. Det är lite jobbigt med kollen, Szallyh får inte sticka iväg eller få besök.
Lita aldrig på en löptik! Angus smet hit en gång idag men Szallyh fick vara inne till bägges besvikelse.

Fästinghalsbandet med bärnstenar funkar inte på Szallyh, vi får plocka hela tiden. På Doris sträva päls verkar det fungera bättre.

På eftermiddagen gick vi ner till stranden. Doris vill inte leka med Sallyh trots flera inviter. Jag tor hon är sur för att hon inte är snabbast. Det blev lite badat (hundarna), vi tycker det är lite kallt ännu.

På vägen hem passade Szallyh på att springa ut i dyn där vassen är klippt, så nu luktar hon som det man man rensar ett handfat eller en golvbrunn,. Trots riklig användning av det fina hundschampot vill inte doften försvinna.

Inga kommentarer: