onsdag 19 mars 2008

Hälsa fint

Att hälsa på folk vi möter var en uppgift på senaste valpkursen. Det gick riktigt bra där.. Men när vi försöker samma konst hemma blir det bortitok. Szallyh kan inte behärska sig utan far runt som en ruppad utter när jag försöker sätta henne. Efter en stund får hon hälsa och då är hon så uppjagad att hon skriker hoppar och biter.... Pumi som skulle vara reserverade mot andra människor.
I söndags tog vi en promenad vid Ljungnäs. Szallyh gick så fint intill oss förbi vattensamlingarna och lyssnade väl, men plötsligt for pumijävulen i henne och hon for ut som ett skott i den lite dyiga våtmarken och hade race i vattnet. Sen fick hon tillåtelse att kasta sig i vid stranden för att skölja av det värsta...

Det är inte lätt att hänga med med kameran, men kolla in svallet!


Efter badet måste man värma sig så vi plockar fram vår nya redan nästan utslitna tygfresbee som är hur kul som helst. Bäst funkar det om man ber henne att sitta och vänta och sen slänger den mot henne.
Vi avslutade utfykten med fika på Kurt och Annikas trappa.


Idag sa Angus ifrån ordentligt. Då blev leken lite lugnare. Här verkar det som att Szallyh vill visa att hon äntligen blivit den större hunden.

Inga kommentarer: